Κρέπες Πρωτεΐνης χωρίς Γλουτένη

Υλικά :

¼ φλ. αλέυρι καρύδας

2 κ.σ. αλεσμένος λιναρόσπορος

2 αβγά

3 ασπράδια αβγού

¼ φλ. γάλα αμυγδάλου

½ κ.γ. baking soda

 

Οδηγίες :

Βάζουμε ένα αντικολητικό τηγάνι να ζεσταθεί.

Σε ένα blender προσθέτουμε όλα τα υλικά μέχρι να αναμυχθούν καλά.

Περιχύνουμε το μείγμα αβγών στο τηγάνι και καλύπτουμε όλη την επιφανεια, μέχρι αυτό να πάρει κυκλικό σχήμα

Μετά από 3 λεπτά, γυρίζουμε την κρέπα από την άλλη πλευρά, μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα.

 

Διατροφική Ετικέτα:
Υδατάνθρακας: 22gr

Πρωτεϊνη: 28 gr

Λίπος: 15 gr

Kcals:383