Ομελέτα από Ασπράδια αβγού και Mozzarella

 

Υλικά:

½ κ.γ. ελαιόλαδο

¼ φλ. κομμένα ντοματίνια

αλάτι, πιπέρι

1/3 φλ. Ασπράδια αβγού

¼ φλ. Ψιλοκομμένη mozzarella light

1/3 κ.γ. τριμμένη παρεζάνα light

φρέσκο κομμένο βασιλικό για γαρνιτούρα

 

Οδηγίες:

Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.

Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τα κομμένα ντοματίνια και ρίχνουμε αλάτι πιπέρι.

Μαγειρεύουμε για περίπου 1 λεπτό.

Ρίχνουμε τα ασπράδια αβγού και στη συνέχεια τη mozzarella και την παρμεζάνα.

Καλύπτουμε με ένα καπάκι και χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία.

Αφού η ομελέτα θα είναι έτοιμη, ρίχνουμε φρέσκο βασιλικό.

 

Διατροφική Ετικέτα:

Υδατάνθρακας: 3,5 gr

Πρωτεϊνη: 16 gr

Λίπος: 8 gr

Kcals: 157