Σαλάτα Kale με Edamame και Καστανό Ρύζι

Salata_kale_bigΥλικά :

3 φλ. νερό

1 ½ φλ. καστανό ρύζι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

3 σκελίδες σκόρδου

¼ κ.γ. κόκκινο πιπέρι

1 δέσμη kale(λαχανίδα) τεμαχισμένη

Μαύρο πιπέρι

1 ½ φλ.  αποψυγμένο edamame

1 φλ. κόκκινο λάχανο τεμαχισμένο

4 μεγάλα αβγά, μαγειρεμένα όπως επιθυμείτε

 

Οδηγίες :

 

Σε μια μέτρια κατσαρόλα, ρίχνουμε το νερό, το ρύζι και το αλάτι.

Το αφήνουμε να βράσει.

Καλύπτουμε με το καπάκι της κατσαρόλας και μαγειρεύουμε, μέχρι το ρύζι να μαλακώσει, για 45 λεπτά.

Αφου μαγειρευτεί, το αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά.

Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.

Προσθέτουμε το σκόρδο και το κόκκινο πιπέρι για 2 λεπτά.

Ρίχνουμε τη λαχανίδα και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθεί.

Βάζουμε λίγο μαύρο πιπέρι και ρίχνουμε το edamame. Το μαγειρεύουμε μέχρι να ζεσταθεί.

Φτιάχνουμε τη σαλάτα, συνδυάζοντας το ρύζι με το μείγμα λαχανίδας.

Ρίχνουμε στην επιφάνεια κόκκινο λάχανο και 1 αβγό.

Σερβίρουμε.

 

Διατροφική Ετικέτα:
Υδατάνθρακας: 238,5 gr

Πρωτεϊνη: 76 gr

Λίπος: 59,5 gr

Kcals:1789

 

Διατροφική Ετικέτα/μερίδα : 

Υδατάνθρακας :59,5 gr

Πρωτεΐνη :19 gr

Λίπος :15 gr

Kcals:447